Autoschade

De spuiterij van Hoogendoorn Autoschade Herstel is dé spuiterij als het gaat om autoschade. Door middel van een professionele spuitcabine en een uitgebreide verf mengruimte zijn wij specialist op het gebied van autoschade herstel.

Wij zorgen ervoor dat uw schade wordt verholpen met snelheid, kwaliteit en flexibiliteit zodat u weer gerust op pad kunt. Ons team bestaat uit deskundige mensen die met alle aandacht schades verhelpen en repareren. Grote of kleine schade, bij ons kunt u terecht. Ook voor wat klein spuitwerk aan u auto bent u welkom bij Hoogendoorn Autoschade herstel.

 

Verzekering schade

Wij repareren voor nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen

Autoschade een puzzel? Wij vullen de ontbrekende stukjes graag voor u in. Alsof de schade aan uw auto al niet vervelend genoeg is, krijgt u daar ook gratis een flinke berg administratieve rompslomp bij. Indien u contact opneemt met ons, nemen wij de volledige afwikkeling met uw verzekering uit handen. Sommige verzekeraars sturen u naar een contractreparateur, maar alleen de eigenaar van de auto bepaalt waar het voertuig wordt gerepareerd. U bent dus niet verplicht om bij het op de groene kaart vermelde schadeherstel bedrijf te laten repareren. Ook bij verhaalbare schade op de tegenpartij blijft dit van kracht.

Schade voor eigen rekening

Indien uw schade buiten uw verzekering valt, zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. In overleg kan besloten worden om bijvoorbeeld gebruikte of imitatie onderdelen te gebruiken. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de veiligheid of garantie. Deze moet natuurlijk te allen tijde gewaarborgd blijven!

Kwaliteitswaarborg

Wij beschikken over een moderne werkplaats met ervaren en vakkundig personeel. Met veel enthousiasme maken wij als team dagelijks onze klanten weer blij. Training en “bijblijven” in moderne reparatiemethodes en technieken is ons dan ook niet vreemd. Om die reden kunnen wij met een gerust hart de beste kwaliteit waarborgen.

Wij stemmen ons servicepakket af op uw wensen, want bij ons is de klant nog echt koning!

 

Privacy Verklaring